Decoratiuni pentru Paste

   Pentru a comanda, ne puteți contacta la numărul de telefon 0760 881 228, scriindu-ne pe adresa de mail: contact@flowersofsoul.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook - Flowers of Soul.
   Aceste produse pot fi achiziționate direct de pe site: www.flowersofsoul.com .
   Livrare în 1-2 zile lucrătoare.
   Pentru comenzi mai mari de 300 lei, livrarea este gratuită în București.
   Livrăm personal la adresa stabilită.
   Confirmare de livrare prin SMS.
   Felicitare cadou.


   Mini aranjament floral realizat în suport din scoarță de mesteacăn, alcătuit din lisianthus, ranunculus, miniroze, coji de ouă, pene de bibilică și decorațiuni naturale din lemn.
   Dimensiune suport fără flori: D7,5cm.






   Cutie din lemn realizată manual ce conține o mini decorațiune cu flori naturale și o ceașcă din ceramică cu farfuriuță, realizate manual de către un meșter popular din zona Horezu. Ceașca este umplută cu ceară naturală de soia și transformată într-o deosebită lumânare cu aromă de flori de tei. Ceara de soia nu este cancerigenă şi nu emană compuşi toxici la ardere. Este un produs ecologic. Fitilul din fibre de in și bumbac este conceput special pentru ceara vegetală.
   Lumânare: 70gr.








   Cutie din lemn realizată manual ce conține o coroniță alcătuită din decorațiuni naturale, o decorațiune din metal sub formă de ou și o cană din ceramică realizată manual de către un meșter popular din zona Horezu. Cana este umplută cu ceară naturală de soia și transformată într-o deosebită lumânare cu aromă de flori de tei. Ceara de soia nu este cancerigenă şi nu emană compuşi toxici la ardere. Este un produs ecologic. Fitilul din fibre de in și bumbac este conceput special pentru ceara vegetală.
   Lumânare: 130gr.
   Coroniță: 18cm diametru.









   Aranjament floral realizat în suport cu aspect de piatră, alcătuit din lisianthus, ranunculus, miniroze, coji de ouă, pene de bibilică și decorațiuni naturale din lemn.
   Dimensiune suport fără flori: D11xH9cm









   Coroniță din crenguțe lucrată manual, cu decorațiuni naturale și decorațiuni din ceramică. Lumânarea parfumată din ceară de soia este turnată manual. Ceara de soia nu este cancerigenă şi nu emană compuşi toxici la ardere. Este un produs ecologic. Fitilul din fibre de in și bumbac este conceput special pentru ceara vegetală.
   Dimensiuni coroniță cu lumânare: 18 cm diametru.