Decoratiuni pentru Paste

   Pentru a comanda, ne puteți contacta la numărul de telefon 0760 881 228, scriindu-ne pe adresa de mail: contact@flowersofsoul.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook - Flowers of Soul.
   Aceste produse pot fi achiziționate direct de pe site: www.flowersofsoul.com .
   Livrare în 1-2 zile lucrătoare.
   Costul livrării este de 20 lei în București și Ilfov. 
   Pentru comenzi mai mari de 300 lei, livrarea este gratuită în București și Ilfov.
   Livrăm personal la adresa stabilită.
   Confirmare de livrare prin SMS.
   Felicitare cadou.


   Mini aranjament floral realizat în suport din scoarță de mesteacăn, alcătuit din lisianthus, ranunculus, miniroze, coji de ouă, pene de bibilică și decorațiuni naturale din lemn.
   Dimensiune suport fără flori: D7,5cm.
   Preț: 38 lei


   Cutie din lemn realizată manual ce conține un aranjament alcătuit din flori și decorațiuni naturale și o ceașcă cu farfurie din ceramică, realizate manual de către un meșter popular din zona Horezu. Ceașca este umplută cu ceară naturală de soia și transformată într-o deosebită lumânare cu aromă de flori de tei. Ceara de soia nu este cancerigenă şi nu emană compuşi toxici la ardere. Este un produs ecologic. Fitilul din fibre de in și bumbac este conceput special pentru ceara vegetală.
   Lumânare: 70gr.
   Preț: 115 lei
   Cutie din lemn realizată manual ce conține o coroniță alcătuită din decorațiuni naturale, o decorațiune din metal sub formă de ou și o cană din ceramică realizată manual de către un meșter popular din zona Horezu. Cana este umplută cu ceară naturală de soia și transformată într-o deosebită lumânare cu aromă de flori de tei. Ceara de soia nu este cancerigenă şi nu emană compuşi toxici la ardere. Este un produs ecologic. Fitilul din fibre de in și bumbac este conceput special pentru ceara vegetală.
   Lumânare: 130gr.
   Coroniță: 18cm diametru.
   Preț pachet: 140 lei

   Aranjament floral realizat în suport cu aspect de piatră, alcătuit din lisianthus, ranunculus, miniroze, coji de ouă, pene de bibilică și decorațiuni naturale din lemn.
   Dimensiune suport fără flori: D11xH9cm
   Preț: 75 lei

   Coroniță din crenguțe lucrată manual, cu decorațiuni naturale și decorațiuni din ceramică. Lumânarea parfumată din ceară de soia este turnată manual. Ceara de soia nu este cancerigenă şi nu emană compuşi toxici la ardere. Este un produs ecologic. Fitilul din fibre de in și bumbac este conceput special pentru ceara vegetală.
   Dimensiuni coroniță cu lumânare: 18 cm diametru.
   Preț: 60 lei