Pachete aniversare

   Pentru a comanda, ne puteți contacta la numărul de telefon 0760 881 228, scriindu-ne pe adresa de mail: contact@flowersofsoul.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook - Flowers of Soul.
    Aceste produse pot fi achiziționate direct de pe site: www.flowersofsoul.com .
   Livrare în 1-2 zile lucrătoare.
   Costul livrării este de 20 lei în București și Ilfov. 
   Pentru comenzi mai mari de 300 lei, livrarea este gratuită în București și Ilfov.
   Livrăm personal la adresa stabilită.
   Confirmare de livrare prin SMS.
   Felicitare cadou.


   Cutie din lemn realizată manual ce conține un buchet din 9 trandafiri roșii, o lumânare parfumată din ceară de soia, 100% naturală și o sticlă de vin Muse Night Rose.
Preț: 245 lei


   Cutie din lemn realizată manual ce conține un buchet din 9 trandafiri roșii, o lumânare parfumată din ceară de soia, 100% naturală și o sticlă de șampanie Moet & Chandon Brut.
Preț: 355 lei   Cutie din lemn realizată manual ce conține un buchet din 25 de lalele albe, o lumânare parfumată din ceară de soia, 100% naturală și o sticlă de vin Muse Night Rose.
Preț: 279 lei

Cutie din lemn realizată manual ce conține un buchet din 25 lalele albe, o lumânare parfumată din ceară de soia, 100% naturală și o sticlă de șampanie Moet & Chandon Brut.
Preț: 384 lei


   Cutie din lemn realizată manual ce conține o plantă suculentă, o lumânare parfumată din ceară de soia, 100% naturală și o sticlă de vin Muse Night Rose.
Preț: 215 lei

   Cutie din lemn realizată manual ce conține o plantă suculentă, o lumânare parfumată din ceară de soia, 100% naturală și o sticlă de șampanie Moet & Chandon Brut.
Preț: 329 lei
   Moet Brut Imperial este o șampanie elegantă și cel mai renumit sortiment din lume.
   Note vibrante și proaspete de măr verde, grepfrut, lămâie, flori albe, nuci, brioșe proaspete și tonuri minerale.
0,75 L

   Colecția Recaș Muse este prezentată în două variante rose: Muse Night și Muse Day. Muse Night este un sortiment elegant, plăcut și ușor de băut.
   Note bogate și captivante de fructe roșii, învăluite în accente de fructe tropicale.
   Un buchet proaspăt și vioi, unde se regăsesc arome de cireșe, rodie, fructul pasiunii, petale de trandafir și zmeură.
Demisec / 0,75 L

    Lumânare parfumată din ceară de soia, 100% naturală, turnată manual. Ceara de soia nu este cancerigenă şi nu emană compuşi toxici la ardere. Este un produs ecologic. Fitilul din fibre de in și bumbac este conceput special pentru ceara vegetală.
Lumânare 140 g.